Slik og sødesager i Klubben i Læringshuset

Kære forældre

Vi vil gerne gøre jer opmærksomme på, at mange af børnene i klubben nyder at tage en tur i SuperBrugsen efter skoletid. Især eleverne fra 4.-5. klasse kigger ofte forbi, og nogle gør det endda flere gange dagligt.

Typisk er det sodavand, andre læskedrikke, chips, nudler og bland-selv-slik, der havner i kurven. Det er naturligvis helt op til jer at beslutte, om jeres børn skal have penge med i klubben eller ej. Vi vil dog understrege, at det ikke er nødvendigt at bruge sine lommepenge i Brugsen for at få en sjov dag i klubben. Vi sørger altid for noget at drikke, et lækkert måltid, der kan stille den værste sult, og der er altid knækbrød på lager.

Vi har dårlige erfaringer med fra klubbens side at lave et forbud mod at smutte i Brugsen, da vi oplever, at vi dermed ser ungerne meget mindre. I stedet spiser de slik m.m. andre steder og efterlader desværre også en del skrald disse steder. Vi har derfor en regel om, at det, man har købt i Brugsen, nydes i klubbens hjerte/base og ikke andre steder på skolen. På den måde har vi også mulighed for at gå i dialog med ungerne omkring det, der ryger indenbords.

I samme moment skulle vi hilse fra indehaveren af SuperBrugsen, som fortæller, at børnene opfører sig pænt i butikken, men at de ser mange børn i løbet af eftermiddagen.

Vi opfordrer jer til at tage en snak med jeres børn om, hvorvidt de skal bruge Brugsen, og om de overhovedet behøver at have penge med i klubben.

Bemærk, at det heller ikke er nødvendigt at have penge (kontanter) med for at kunne betale for ture, krea, fredagsslik (i Klub 5’eren) mv. Vi er en kontantløs klub, og det er muligt at benytte MobilePay nr. 872 637 eller HTK-kort til at betale for disse ting.

Som altid vil vi rigtig gerne høre jeres tanker omkring dette, og vi vil altid være behjælpelige med at minde ungerne om de aftaler, I har lavet på hjemmefronten.

Mange venlige hilsner
Klubben

Andre nyheder