Motocross Klub under Klub 5’INN, Skaber Succes ved DM for Ungdomsklubber

Høje Taastrup Kommunes Motocross Klub under Klub 5’INN, Skaber Succes ved DM for Ungdomsklubber

Høje Taastrup Motocross Klub i daglig tale Crossklubben Hedeland, der er en af de 5 klubber under Klub 5’INN, har netop haft en fantastisk weekend ved DM for ungdomsklubber (LUKS), som blev afholdt af Gribskov Motocross, der i samme anledning fejrede 50-års jubilæum. Klubbens dygtige kørere, der havde kvalificeret sig i klasserne 65C, 65B, 85C, 85B, 125B og 125A, viste deres talent og dedikation på banen.

Imponerende Resultater

Hele 12 kørere fra Høje Taastrup var med til DM, og de gjorde klubben stolt med deres præstationer. Calle Pinnerup (#501) vandt førstepladsen i 125B-klassen og kan nu kalde sig Danmarksmester. Elias Tilgreen (#133) tog en flot andenplads i 85B, og Nicki Larsen (#134) indtog fjerdepladsen i 85B, mens Kian Jeppesen (#222) sikrede sig en sjetteplads i 65B. Disse resultater er et bevis på den hårde træning og det engagement, som både kørerne og deres trænere lægger i sporten. Klubbens øvrige kørere fightede sig ligeledes til flotte placeringer dog uden for medaljerækken.

Dedikeret Team

Klubben har været støttet af tre dedikerede medarbejdere, der har investeret mange timer i at udvikle kørerne og skabe et godt miljø for alle medlemmer. Den daglige leder Jan Frandsen, har været en central figur i klubben i over 40 år og har set mange unge talenter vokse og blomstre. Den støtte og vejledning, han har givet, har været uvurderlig for både kørerne og deres familier. Klubbens motto er at ALLE velkommen uanset ambitionsniveau.

Støtte fra Familie og Venner

Arrangementet var ikke kun en konkurrence; det var også en anledning for forældre og familier til at komme sammen og heppe på deres børn. Den opmuntring og støtte, som de unge kørere fik, skabte en fantastisk stemning på banen, og det var tydeligt, at hele klubben står sammen om at støtte hinanden. Hvilket kommer til udtryk, når der skal udføres nød-reparationer mellem heats og medlemmerne, medarbejder samt familie træder til for at hjælpe hinanden.

Kommende Arrangementer

Crossklubben Hedeland inviterer alle interesserede til at kigge forbi til næste løb, der finder sted den 28. september. Det er 2. afdeling af pokalturneringen, og klubben vil bl.a sælge hjemmelavet kage og kaffe som sælges for støtte medlemmerne. Det er en perfekt mulighed for at opleve motocross på måske DIN kommende hjemmebane og støtte de lokale talenter.

Vi ser frem til at byde alle velkommen til en hyggelig dag med motorsport og fællesskab!

 

Andre nyheder